; Neuigkeiten!! News!! Nouvelles!! Mi újság!! вести!! Noticia!! Noticie!! Nuus!! Nieuws!! Správy!! новости!! Vijesti!! Hír!! أخبار!! 新聞!! Nyheter!!
Üdvözli az Exadan nyelviskola

 

Üdvözöljük az Exadan nyelviskola hivatalos honlapján!
Az Exadan nyelviskola az Ön partnere, mely egyénre szabott nyelvi képzést nyùjt Önnek, a világ szinte bármely nyelvén!

 

A kommunikáció összeköti az embereket!

 

Az első lépés a sikerhez!

 

Az Exadan nyelviskola az önnek legjobb, legkényelmesebb légkör kialakítására specializálódott. A legjobb tanítási módszert hozzuk el Önnek, egyéni és csoportos foglalkozások keretén belül egyaránt.
A mi célunk, hogy segítsünk Önnek elérni a nyelvtanulásban kitűzött céljait, és ennek érdekében egy újszerű, innovatív tanulási koncepcióra törekszünk.

 

Beszédközpontú nyelvtanulás folyamata (Language fluency progression lessons): Beszél már valamilyen nyelven? Ismeri a nyelv szabályait, nyelvtani felépítését és még mindig problémája akad a használattal? Helyes kiejtést, szleng használatot szeretne, miközben partnere anyanyelvén kommunikál? Ha igennel válaszolt ezekre a kérdésekre, akkor Ön a megfelelő jelölt a beszédközpontú nyelvhasználat elsajátítására. Az LFPC 100%-os visszajelzést és útmutatást ad a tanultakkal kapcsolatban, valamint különféle változatos forrásokat alkalmaz a tanuláskor.(könyvek, cikkek, videók, képek, hanganyagok stb.)